Îngrijire corporală

Masaj

Specialiștii Visage îți pun la dispoziție, în funcție de efectele dorite, masajul anticelulitic și masajul de relaxare.

Știm că una dintre cele mai intense provocări ale prezentului o reprezintă eliminarea celulitei. De aceea, îți oferim consiliere. Intepretăm fiecare aspect personal, totul pentru a personaliza masajul. O personalizare corectă înseamnă rezultate de succes. Masajul anticelulitic are o intensitate ridicată, însă păstrează doza de relaxarea necesară eliberării de stres. Rezultatele vizează micșorarea circumferinței corporale, accelerarea ritmului de dispariție a grăsimilor suplimentare și diminuarea celulitei, sau chiar înlăturarea completă, dacă este posibil. De asemenea, vei observa efecte legate de detoxifierea organismului și de intensificare a circulației sangvine.

Stresul, rutina și task-urile extenuante de peste zi afectează atât corpul, cât și mentalul. La Visage, masajul de relaxare e o experiență senzorială pe care, cu siguranță, vei dori să o repeți. Te vei bucura de un masaj la nivelul întregului corp, cu efecte rapide precum eliminarea oboselii, relaxarea musculară și recăpătarea energiei.

RECOMANDĂRI

Masaj cu pietre vulcanice

Masajul cu pietre vulcanice este o excelentă terapie de relaxare, echilibrare energetică și detoxifiere.

Împachetare cu parafango

Tratamentul de împachetare cu parafango este un mod eficient de a scăpa de celulită, de kilogramele în plus, de a tonifia pielea și de a ameliora vergeturile.

Împachetare cu ciocolată

Împachetarea cu ciocolată este un tratament delicios pentru corp și creier, fiind eficient ca tratament anticelulitic, de slăbire, de tonifiere și detoxifiere.